1/5 Valitse budjettiisi sopiva toimitus

  1. Sinulle sopiva hirsimökki helposti ja edullisesti

  Haluatko rakentaa kestävän ja mittatarkan laatumökin kohtuuhintaan? Helpota vapaa-ajan unelmasi toteuttamista ja tilaa joustavasti juuri sellainen toimituskokonaisuus minkä tarvitset: pelkkä puuosatoimitus tai laajempi Iso-toimitus, jossa on mukana jo paljon rautakauppatavaraa. Tarvittaessa saat samassa paketissa myös perustus- ja pystytyspalvelut. Rakennusprojektisi käynnistyy varmasti, sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

  KUN TOTEUTAT MÖKKIPROJEKTISI OSITTAIN TAI KOKONAAN OMATOIMISESTI

  Honka on huolellisen ja kustannustietoisen rakentajan valinta. Kunnollinen hirsirakennus on tiivis ja se kestää seuraavillekin sukupolville. Rungon ja sen asennustyön laatu vaikuttavat käyttömukavuuteen, toimivuuteen ja kestävyyteen koko rakennuksen elinajan. Siksi hirsivalmistajan kokemuksella ja palvelukyvyllä on väliä. Käytössäsi on asiantunteva Honka-myyjä jonka kanssa voit sopia toimituksen sisällön ja lopullisen kaupan. Rakennusvaiheessa projektista vastaa projektipäällikkö, joka huolehtii että saat juuri sen mitä on sovittu.

  Honka Visio.jpg

  Valitse mitkä työvaiheet haluat ja pystyt toteuttamaan itse. Halutessasi saat täydellisen puuosatoimituksen lisäksi myös paikallavaletun teräsbetoniperustuksen sekä sinulle sopivimman asennuspalvelun. Tai voit itse huolehtia mökkisi perustus-, pystytys- ja viimeistelytöistä sinulle sopivimmalla tavalla. Silloin kun itse haluat.

  New Call-to-action

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: