2/5 Valitse budjettiisi sopiva toimitus

  2. Näin kokoat mökkitoimituksesi sisällön

  Kun haluat hirsimökkisi helposti ja kustannustehokkaasti, paras vaihtoehto on selkeä mallistomökki tai -sauna ilman muutoksia. Toisinaan oma mökkiunelma toteutuu mallistomallia hieman muokkaamalla. Autamme sinua kokoamaan budjettiisi sopivan toimituskokonaisuuden. Meiltä saat halutessasi myös lisäpalvelut kuten perustukset ja pystytyksen.

  RANTAKALLIO_01_final.jpg

  1. VALITSE pohjaksi sopiva MALLI

  Suositun mökkimallin puuosatoimitus on aina varma ja toimiva ratkaisu, valitsitpa mökkisi Hongan perinteisistä tai moderneista malleista. Voit myös muokata mallistomökistä oman suunnitelmasi mukaisen kokonaisuuden yhdessä asiantuntijamme kanssa. Näin varmistat parhaan rakennusteknisen toimivuuden ja edullisimman ratkaisun. Muuntokustannukset riippuvat muutosten laajuudesta.

  New Call-to-action

  2. HIRSIVAIHTOEHDOT

  Sopivin hirsivaihtoehto riippuu mökkisi käyttötarkoituksesta, valitsemastasi mökkimallista sekä omista mieltymyksistäsi. Valittavanasi on patentoidut nykyaikaisen hirsiteknologian ratkaisut, joilla rakennat nopeasti, energiatehokkaasti ja turvallisesti - perinteisistä pyöröhirsistä erilaisiin massiivipuisiin lamellihirsivaihtoehtoihin.

  3. VALITSE SOPIVIN TOIMITUSSISÄLTÖ

  Honka mökeistä ja saunoista saat Honka Puuosatoimituksen tai laajemman, enemmän rautakauppatavaraa sisältävän Iso-toimituksen.

  Honka Puuosatoimitus
  Honka Iso-toimitus

  4. VALITSE HALUAMASI LISÄPALVELUT

  Pääset nopeammin ja vaivattomammin sisätöihin, kun tilaat samalla mökkiisi perustuksen ja haluamasi laajuisen pystytyspalvelun. Rakennustelineet ja nostokalusto kuuluvat aina pystytyspalvelun hintaan.

  New Call-to-action

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: