1/5 Toteuta yksilöllinen hirsiunelmasi

1. Sinulle räätälöity hirsirakennus täyttää toiveesi

 

Unelmiesi vapaa-ajan koti voi olla pieni tai suuri, moderni tai perinteinen. Haluamme että siinä toteutuu juuri sinun haaveesi vapaa-ajan asunnosta tai kakkoskodista. Kun edellytät saavasi toimivaa suomalaista laatua suunnittelusta toteutukseen ja pitkäaikaiseen käyttöön, lähtökohtina voivat olla vain sinä ja läheisesi - sekä rakennuksen tuleva sijaintipaikka.

Mikä tarjoaakaan rentoutumiseen ja voimien keräämiseen paremmat puitteet kuin oma vapaa-ajan huvila, oman näköinen ja oman perheen tarpeisiin sovitettu. Kun huvilasi tai mökkisi on sijoitettu kauniisti ympäristöönsä, tehty aidoista luonnon materiaaleista hengittävällä hirsiseinärakenteella, voit tuntea olevasi osa luontoa. Mieli lepää ja uni tulee helposti.

Honka_Saari_ja_pitkt_rystt.jpg

Kun haluat olla varma vapaa-ajan kotisi laadusta

Hirsimökin laatu muodostuu käyttäjien toiveet ja ympäristön vaatimukset huomioivasta ammattitaitoisesta suunnittelusta, tinkimättömästä ja luonnollisesta suomalaisesta designlaadusta sekä kymmeniätuhansia hirsirakennuksia suunnitelleiden ja pystyttäneiden ammattilaisten kokemuksesta.

Suunnitteluvaiheessa käytössäsi on aina asiansa osaava Honka-myyjä ja toimitusvaiheessa apunasi on oma projektipäällikkö, joka auttaa myös paperitöissä. He huolehtivat, että mökistäsi suunnitellaan toiveidesi mukainen, ja että sen toteutus tapahtuu juuri niinkuin on sovittu.

New Call-to-action

SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: