2/5 Toteuta yksilöllinen hirsiunelmasi

  2. Näin suunnittelemme yhdessä toiveittesi hirsimökin 

  Oma huvila, mökki, saunamökki tai vapaa-ajan koti on usein pitkäaikaisen haaveen täyttymys. Olet ehkä jo luonnostellut - läheistesi kanssa tai yksin - millainen tuo koti on. Jalosta toiveesi ihanteellisista tilaratkaisusta ja designista toimivaksi suunnitelmaksi yhdessä Hongan asiantuntijoiden kanssa.

  Kokenut ja ammattitaitoinen hirsitalosuunnittelija osaa auttaa sinua valintojen tekemisessä sekä suunnitelmasi hiomisessa ja viimeistelemisessä. Voit olla varma että lopputulos kestää sekä katseet että käytön, sinulle ja ympäröivään luontoon sopivalla tavalla.

  Autamme joka vaiheessa, ideoinnista viimeistelyyn

  1. ESISUUNNITTELU

  Kartoitamme sinun ja perheesi toiveet ja tarpeet monipuolisesti ja kattavasti. Onko mökkisi kesä- vai talviasuttava? Minkälaiset tilat tarvitsette nyt ja tulevaisuudessa? Mitä muita ominaisuuksia unelmiesi mökissä on? Tutustumme huolellisesti tarpeisiisi, jotta saat juuri sellaisen ratkaisun mistä olet unelmoinut.

  2. SUUNNITELMAN KONKRETISOINTI

  Ideoimme yhdessä ratkaisuvaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi ja hyödyntävät rakennuspaikan tarjoamat mahdollisuudet. Pohjana käytämme esimerkiksi haaveitasi konkretisoivia kuvia ja tunnelmia, tarvittavaa toiminnallisuutta, todennäköisiä käyttötilanteita sekä muiden kokemuksia jo toteutetuista ratkaisuista.

  3. RAKENNUSVAIHE

  Hirsikehikon pystyttäminen on rakentamisen tärkein ja kriittisin vaihe, jossa ei saa hätäillä. Kiireestä tai huolimattomuudesta johtuvat virheet vaikuttavat ratkaisevasti mm. talon tiiviyteen ja siten myös lämmitysenergian tarpeeseen. Tarvittaessa huolehdimme kaikesta rakentamiseen liittyvästä:

  4. TARKASTUS, VIIMEISTELY JA KÄYTTÖÖNOTTO

  Ennen kuin vapaa-ajan akotisi voidaan ottaa käyttöön, on pidettävä käyttöönottotarkastus. Käyttöönottotarkastuksen tarkoituksena on varmistaa, että käyttöön hyväksytty talo on turvallinen, terveellinen ja käyttökelpoinen. 

   

  Tämän jälkeen viimeistellään tyypillisesti sisustustyöt sekä päästään aloittamaan pihatyöt ja ulkomaalaus. Toimiessasi Hongan kanssa, voit olla varma siitä, että rakennusprojekti sujuu sovitussa aikataulussa ja pääset nauttimaan vapaa-ajan vietosta silloin kun kuuluukin. 

  New Call-to-action

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: