3/5 Toteuta yksilöllinen hirsiunelmasi

  3. Näin sommittelet yksilöllisen Honka-hirsimökin

  Valittavanasi on kymmeniä moderneja sekä perinteisiä mökki- ja saunamökkivaihtoehtoja. Jokaista voidaan muokata yksilöllisesti niin, että se sopii juuri sinun toiveisiisi ja tontillesi. Useimmiten ihanteellinen ratkaisu löytyy valmiita malleja muuntamalla. Jos kuitenkin haluat aivan uniikin lomakodin, suunnittelemme sen sinulle alusta lähtien, halutessasi oman arkkitehtisi kanssa.

  Valitse lähtökohdaksi toimivimmat ideat ja sopivin toteutustapa: 

  1. Mallistomallit ja niiden muunnokset

  Vapaa-ajan kotien modernit ja perinteiset vakiomallit ovat hyvä lähtökohta yksilölliselle suunnittelulle. Kokenut myyjämme auttaa muunnosten suunnittelussa ja konkretisoi toiveesi hirsitalosuunnittelijoidemme kanssa toimiviksi yksityiskohdiksi. Ne hiotaan kanssasi mielesi mukaisiksi. Tutustu myös jo toteutettuihin mökki- ja saunaratkaisuihin - saat niistä ideoita oman haaveesi tueksi!

  2. Uniikit VAPAA-AJAN kodit

  Ainutlaatuinen käyttötarve tai rakennuspaikka saattavat edellyttää todella persoonallista näkemystä, suunnittelua ja toteutusta. Kokenut hirsitalosuunnittelijamme viimeistelee kanssasi tyylikkään, toimivan ja ekologisen kokonaisuuden, joka kestää sukupolvelta toiselle.

  3. Hirsivaihtoehdot

  Kaikki Honka-hirsirakenteet ovat tiiviitä, luonnollisesti hengittäviä, ympäristöystävällisiä - ja patentoituja. Pidätkö perinteisestä pyöröhirrestä vai suorapintaisesta lamellihirrestä?

  Massiivinen lamellihirsi sopii sekä perinteiseen että moderniin tyyliin ja saatavana on useita koko- ja liitosvaihtoehtoja sekä muodoiltaan ainutkertaisia yksityiskohtia, jotka viimeistelevät seinien ulkonäön ja designin. Voit valita myös ainutlaatuiset painumattomat Honka Fusion -lamellihirret, jotka voidaan luontevasti yhdistää myös muihin rakennusmateriaaleihin kuten kiveen. Sopivin hirsivaihtoehto riippuu mökkisi käyttötarkoituksesta, valitsemastasi mökkimallista sekä omista mieltymyksistäsi. 

   

  4. Toimituslaajuuden valinta

  Hongan suunnittelupalvelu sopii sinulle, joka arvostat laatua ja palvelua. Ajatuksesi voivat olla vasta alustavia tai lähes valmiiksi mietittyjä - autamme viimeistelemään ne toiveitasi vastaavaksi konkreettiseksi suunnitelmaksi. Voit toki käyttää myös omaa arkkitehtia, jolloin tehtävänämme on varmistaa suunnitelman toimivuus yhteistyössä sinun ja arkkitehtisi kanssa. Autamme myös kaikissa rakentamiseen liittyvissä paperitöissä.

  Mökin varsinainen toimitussisältö räätälöidään aina sinun tilanteeseesi sopivaksi. Laajimmillaan se sisältää maanrakennus- ja kunnallistekniikkatöitä lukuun ottamatta kaiken mitä tarvitset: perustuksen, laajan puuosa- ja rautakauppatavaratoimituksen pystytys- ja asennustöineen. Voit itse keskittyä mökkisi sisustukseen ja pihatöiden viimeistelyyn.

  New Call-to-action

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: