Hae Honka-taimi Mikkelin Asuntomessuilta

7.7.2017 12:58
Kirjoittaja:
Honkarakenne
Aiheet: Uutiset ja lehdistötiedotteet

Tästä elämä alkaa

 

Me Hongalla olemme sitoutuneet hyvään elämään. Intohimomme on rakentaa luonnon parhaista raaka-aineista kestäviä taloja, joissa ihmiset asuvat ja voivat paremmin. Päärakennusaineena käytämmekin metsässä kasvavia puita. Raaka-aineena toimimisen lisäksi metsät auttavat meitä pysäyttämään ilmastonmuutoksen. Istuta männyn taimi, ja siitä voi alkaa uuden metsän elämä! Hae oma Honka-taimi Mikkelin asuntomessuilta (myyntipisteemme palvelee kohteessa 12, Honka Ankkuri)!


Ohjeita männyn taimen istutukseen

Istuta asuntomessuilta saamasi taimi metsään, pihalle tai ruukkuun. Kaiva taimelle kuoppa ja kitke muut kasvit välittömästä läheisyydestä pois. Tämän jälkeen laita märkä taimi kuopan pohjalle. Peitä taimi mullalla niin, että maan pinnalle jää vain noin 5 cm taimesta näkyviin.

Jos haluat istuttaa taimen ruukkuun, tulee se siirtää ulos kasvamaan viimeistään kahden vuoden kuluttua. Vältä istutusta rakennuksen välittömään läheisyyteen. Mikäli kuitenkin istutat taimen talon läheisyyteen, muista siirtää se muutaman vuoden päästä noin 5–10 metriä kauemmas.
Muista kastella!


Osallistu puisen kellon arvontaan!

Haluatko voittaa 200 euron arvoisen puisen rannekellon itsellesi? 

Istuta männyn taimi, ota siitä kuva ja jaa se sosiaalisessa mediassa käyttäen #honkataimi -häshtägiä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi (2) kappaletta puisia rannekelloja. Arvonta tapahtuu elokuun lopussa Asuntomessujen loputtua.

aarni_puukello.jpg