Uudistettu näyttelyalue avoinna vierailijoille Tuusulassa

8.11.2017 13:29
Kirjoittaja:
Honkarakenne
Aiheet: Uutiset ja lehdistötiedotteet

Avasimme Tuusulan toimiston yhteydessä näyttelyalueen täysin uudistettuna. Alueen vetonaula on uusi yksikerroksinen Vista-koti, joka hurmaa näyttävällä lasitetulla julkisivullaan. Esittelemme alueella lisäksi suositun Kide-saunan sekä pienempiä pihapiirin rakennuksia.

Näyttelyalueella tullaan esittelemään suosituimpia malleja sekä harkittuja poimintoja uutuuksista. Mallitalojen sisustuksesta ja stailauksesta vastasi Mrs. Jones -blogista tuttu sisustussuunnittelija Jonna Kivilahti. Kivilahti suunnitteli sisustuksen myös suosittuun Honka Ink –taloon, joka esiteltiin Mikkelin Asuntomessuilla 2017.

 

HONKA VISTA

Uutuuskoti Honka Vista on tyylikäs valinta joko omakotitaloksi tai vapaa-ajan kodiksi. Täysin lasitettu julkisivu avaa upeat näkymät ympäristöön ja korkea harjakatto tuo tähän kompaktiin kotiin hurmaavaa tilan tuntua. Luonnonvalo täyttää keittiön ja oleskelutilat, jotka sijaitsevat talon etuosassa. Yksityisemmät tilat, 2 makuuhuonetta, sauna, kylpyhuone sekä kodinhoitohuone on sijoitettu talon takaosaan.

vista-1-storey-860

 
      
 
 

vista-exterior3-860

  • Kerrosala 81 m²
  • Huoneistoala 74,5 m²
  • Terassit 23,4 m²

HONKA KIDE

Honka Kide on jo pitkään ollut yksi suosituimmista vapaa-ajan malleistamme. Skandinaavisen linjakas Kide avaa maiseman saunojan sielun joka sopukkaan. Oleskelutilat ja sauna on erotettu toisistaan, jolloin sisätilat pysyvät miellyttävän viileinä saunomisen jälkeenkin. Katettua välitilaa  saunan ja tuvan välissä  voi hyödyntää vaikkapa kesäkeittiönä tai ruokailutilana. Moni myös sijoittaa siihen takan, jolloin terassilla viihdytään pidemmälle syksyyn.

 

kide-sauna2-860

  • Kerrosala 25,5 m²
  • Huoneistoala 21,6 m²
  • Terassit 22 m²

Honkarakenteella on ollut Tuusulassa näyttelyalue vuodesta 1967 lähtien. Minulle on suuri kunnia avata näyttelyalue tänään täysin uudistettuna. Toivomme, että nämä talot auttavat asiakkaitamme konkretisoimaan ajatuksia omista unelmakodeistaan.

Marko Saarelainen, Honkarakenne, toimitusjohtaja

Tuusulan näyttelyalue avattiin yleisölle lauantaina 28.10.2017.  Sateisesta säästä huolimatta alueella vieraili yli 500 kävijää tutustumassa uusiin mallitaloihin ja keskustelemassa Hongan asiantuntijoiden kanssa. Lämpimät kiitokset kaikille vierailijoille ja toivotamme kaikki kiinnostuneet tervetulleeksi alueelle!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

  • Osoite: Honkarakenne, Lahdentie 870, Tuusula
  • Avoinna: ma – pe 10-16, su 12-16
  • Voit myös sopia sinulle sopivan ajan Honka-myyjän kanssa

Katso tästä lisätietoja pysyvästä hirsitalonäyttelystä!