1/5 - Yksilöllinen hirsikoti
on unelmiesi mittainen

  1. Sinulle suunniteltu hirsikoti on unelmasi täyttymys

  Yksilöllisesti suunnitellussa hirsitalossa kaikki yksityiskohdat ovat kohdallaan juuri kuten sinä ja perheesi haluatte. Suunnitteluvaiheessa kartoitamme huolellisesti perheesi asumista koskevat toiveet ja odotukset. Tutustumme tontin erityispiirteisiin ja autamme viimeistelemään suunnitelman ainutlaatuisesta kodista, jossa silmä ja mieli lepäävät.

  Terveellinen ja turvallinen hirsikoti voi sijaita missä ympäristössä tahansa. Olipa upea tonttisi kaupungissa, taajama-alueella tai sen ulkopuolella, löydämme yhdessä sinun ja mahdollisen arkkitehtisi kanssa ihanteelliset ratkaisut, jotka kestävät aikaa ja toimivat moitteettomasti.

  Hirsikodissa asumismukavuus on huippuluokkaa. Nauti hyvästä sisäilmasta, laadukkaista materiaaleista sekä hirsirakentamisen edelläkävijän toteuttamasta laadusta - joka päivä.

  Honka Tuuma.jpg

  Honka Terve Talo - kun haluat perheellesi parasta

  Kun haluat olla ehdottoman varma siitä, että talosi toteutetaan sisustuksen yksityiskohtia myöten terveesti, valitse VTT:n sertifioima Honka Terve Talo -toimitus. Se takaa kodillesi kokonaisvaltaisesti hallitun suunnittelun, rakentamisen ja huolto-ohjelman.

  Muuttovalmiina toimitettava Honka Terve Talo on erinomainen tapa huolehtia perheesi terveydestä ja hyvinvoinnista. Hyvän sisäilman laadun takaavat tutkittu Honka Fusion -teknologia sekä luonnolliset, päästövapaat rakennusmateriaalit.

  Käytössäsi on aina kokenut Honka-myyjä ja kokonaisuudesta vastaa oma projektipäällikkö. Saat sisustusta myöten terveen, korkealaatuisen ja valmiin unelmakodin, juuri niin kuin on sovittu.

  Honka Omakotirakentajan opas

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: