2/5 - Yksilöllinen hirsikoti
on unelmiesi mittainen

  2. Koti, jossa sinun toiveesi ratkaisevat

  Elämän laatu syntyy sinulle ja perheellesi tärkeistä yksityiskohdista. Haaveiletko juuri sinun elämäntapaasi ja makuusi sopivasta kodista, jossa on hyvä henki? Valitse silloin terveellinen ja ympäristöystävällinen hirsikoti. Se voi olla tyyliltään moderni tai perinteinen - juuri sellainen kuin olet ajatellut.

  Yksilöllinen hirsikoti suunnitellaan sinun haluamallasi tavalla. Jos sinulla on jo selkeä oma näkemys tai oma arkkitehti mukana suunnittelussa, autamme varmistamaan että kaikki yksityiskohdat toimivat lopullisessa suunnitelmassa. Jos haluat käyttää apunasi Hongan kokeneita suunnittelijoita, otamme toiveenne ja tonttisi tarjoamat mahdollisuudet huomioon viimeistä piirtoa myöten.

  muuttovalmis-Lehmuskuja-2krs-1.jpg

  Hirsiomakotitalon suunnittelu etenee sinun ehdoillasi

  1. Toiveiden ja tarpeiden kartoitus

  Unelmakotisi toteuttaminen on saattanut odottaa sopivaa elämäntilannetta tai tonttia. Missä elämänkaaren ja suunnittelun vaiheessa oletkin, asiantunteva sparraus suunnitelmien tekemisessä tai viimeistelyssä voi osoittautua todella hyödylliseksi. 

  Koti heijastaa arvojasi ja elämäntapaasi. Kestävä, terveellinen ja turvallinen hirsirunko luo kotiisi hyvän sydämen, oli tyyli mikä tahansa. Kartoitusvaiheessa keskustelemme monipuolisesti uuden kotisi arkkitehtuurista - miltä se näyttää, miten se toimii, miltä se tuntuu.

  Jos haluat, että kotisi suunnitellaan Honka Terve Talo -konseptin mukaan, tutustu terveelliseen hirsirakentamiseen lataamalla esite.

  Lataa Honka Terve Talo -opas! 

  2. Tontti ja sen mahdollisuudet

  Ympäristöönsä luontevasti sopiva rakennus on ilo silmälle - ja ilo omistaa. Rakennuskaavan puitteissa autamme suunnittelemaan tontillesi kodin, jossa kaikki detaljit täydentävät toisiaan.  

  Jokainen rakennuspaikka on omanlaisensa sijaintinsa, ympäristönsä, maastonsa ja muotonsa mukaisesti. Maaperä, korkeuserot sekä mahdolliset muut rakennukset ja pihan toiminnot täytyy ottaa huomioon omakotitalon  suunnittelussa. 

  Otamme luonnollisesti myös huomioon ilmansuunnat ja kulkureitit - asumismukavuuteen olennaisesti vaikuttavat asiat.

  3. Rakennuksen tyyli ja design

  Moderni hirsiteknologia, erityisesti painumaton Honka Fusion -hirsi, mahdollistaa kodillesi minkä tahansa tyylin sekä erilaisten materiaalien yhdistämisen. Myös talo, joka on alun perin suunniteltu muulle runkomateriaalille, voidaan todennäköisesti toteuttaa terveellä hirsirungolla.

   

  Aloitus puhtaalta pöydältä 

  Unelmakotisi voidaan suunnitella täysin puhtaalta pöydältä. Suunnittelun voit tehdä oman arkkitehtisi tai Hongan arkkitehdin kanssa. Voimme myös viimeistellä suunnitelman kaikki kolme osapuolta yhdessä.

   

  Suunnittelu mallistoa hyödyntäen

  Suunnittelun lähtökohdaksi voidaan ottaa myös sopivan henkinen valmis talomalli, josta muokataan tontillesi ja mieltymyksiisi sopiva uniikki kokonaisuus.

  Huolellinen ennakkosuunnittelu varmistaa, että tilat soveltuvat sinun ja läheistesi tarpeisiin pidemmälläkin aikavälillä.  Kun Honka on talosi toimittaja, voit olla varma testattujen teknisten ratkaisujen hyödyntämisestä parhaalla mahdollisella tavalla. 

  4. Varautuminen muutostarpeisiin

  Hyvin suunniteltu hirsiomakotitalo on muunneltavissa tai laajennettavissa tarpeen mukaan, kun elämäntilanne tai tarpeet muuttuvat. 

  Siksi otamme suunnittelussa huomioon mm. esteettömyyteen, lisätiloihin ja tilojen käyttötarkoituksen mahdollisiin muutoksiin vaikuttavat seikat. 

  New Call-to-action

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: