3/5 - Yksilöllinen hirsikoti
on unelmiesi mittainen

  3. Designia ja luonnon teknologiaa

  Kotisi rakenteilla on suuri vaikutus asumisviihtyvyyteen. Luonnollinen massiivipuu ja huolella testatut rakenteet luovat perustan miellyttävälle akustiikalle ja sisäilman hyvälle laadulle. Mikä parasta, moderni hirsiteknologia mahdollistaa kodillesi ainutlaatuisen arkkitehtuurin ja designin. Näin saat yhdistettyä sekä visuaaliset että toiminnalliset toiveesi. 

  Painumaton Honka Fusion -hirsirunko mahdollistaa terveen ja joustavasti muihin materiaaleihin yhdistettävän massiivipuurakentamisen kaikkiin ympäristöihin. Hongan painumattoman rungon ja Nollanurkkaratkaisun avulla toteutamme kotiisi modernin ulkoasun sekä terveyttä vaalivat tiiviit ja kosteusturvalliset mutta hengittävät rakenteet.

  Jos kuitenkin haluat toteuttaa unelmiesi kodin perinteisillä lamellihirsillä, huolehdimme siitä että hirsien ajan myötä tapahtuva luonnollinen painuminen on otettu toteutuksessa hallitusti huomioon.

  1. Monimuotoinen arkkitehtuuri ja design

  Nauti arjen estetiikasta kotonasi joka päivä. Honka Fusion -teknologian ja nollanurkkaratkaisun avulla taloosi saadaan persoonallinen ilme: sydämeltään aito hirsitalo, jonka ulkoseinä muistuttaa vaakapaneloitua seinää ilman perinteiselle hirsitalolle tyypillistä ristinurkkaa. Mahdollinen muiden pintamateriaalien yhdistäminen julkisivuun tai sisäverhoukseen luo rakennukselle oman yksilöllisen tunnelmansa. 

  Asumisen laatua nostavat myös kiintokalusteet ja muut materiaalit, jotka valitaan halutessasi Honka Terve Talo -konseptin mukaisesti M1-sertifioiduista kotimaisista tuotteista.

  2. Moderni hirsiteknologia


  Honka Fusion -teknologia edustaa modernia massiivipuurakentamista parhaimmillaan. Sen avulla talon rakenteet pysyvät tutkitusti kosteusturvallisina, hengittävinä ja vedottomina. Luonnollisesti lopputuloksena on myös nykyaikaiset energiatehokkuusvaatimukset täyttävä rakennus. 

  Jos haaveilet perinteisemmän näköisestä hirsitalosta, voit myös valita rakennusmateriaaliksi perinteisen massiivihirren. Ratkaisuna se on yhtä terveellinen ja turvallinen kuin painumaton hirsi, ja sen painuminen otetaan suunnittelussa ja rakennusvaihee luonnollisesti huomioon.

  3. Toimituslaajuus ja rakentamisen vaiheet

  Honka Terve Talo

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: