1/5 - Terveellinen hirsikoti
sopivalla budjetilla

  1. Terveellinen hirsikoti sopii sinunkin budjettiisi

  Rakenna unelmakotisi terveelle pohjalle: Kun tarvitset perheellesi mukavan omakotitalon nopeasti ja varmasti, valitse kunnollinen hirsitalo. Se on koti, jossa perheen on mukava asua ja elää. Turvalliset ja terveelliset rakenteet, hyvä tilasuunnittelu sekä sujuva rakennusvaihe merkitsevät sinulle kustannustehokkuutta sekä rakennusvaiheessa että asumisen aikana.

  Toteutamme sinun budjettiisi sopivan kodin tehokkaimmin hyödyntämällä sellaisia valmiiksi suunniteltuja omakotitalomalleja, jotka ovat ominaisuuksiltaan jo lähellä tavoitettasi. Autamme kustannustehokkaiden rakenteiden ja yksityiskohtien valitsemisessa, jotta sinun budjettisi ei ylity. 

  Honka Vista sisäkuva.jpg

  Nopeasti uuteen kotiin

  Hirsitalon rakentaminen on helppoa: voit itse kokeilla ja löytää työkalujemme avulla alustavat ajatukset uudesta kodistasi. Suunnittelu voi lähteä myös omien luonnostesi pohjalta: asiantuntevan Honka-myyjän avulla haemme taloudellisen ratkaisun, joka sopii juuri sinun perheellesi ja tontillesi.

  Toteutustavasta päätät sinä: toimitamme haluamasi toimitussisällön siten ja silloin kun haluat: materiaalipakettina tai sovittuun valmiusasteeseen pystytettynä. Hirrestä rakentaen talon runko nousee nopeasti mihin vuodenaikaan tahansa.

  Honka Omakotirakentajan opas

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: