1/5 - Rakenna itse talopaketti
sinulle sopivalla tavalla

  1. Rakenna itse laadukas ja toimiva hirsikoti 

  Laadukas mutta kohtuuhintainen omakotitalo on jokaisen rakentajan unelma. Terverakenteinen hirsitalo on viihtyisä koti, joka täyttää kestävän, laadukkaan ja kustannustehokkaan rakentamisen ja asumisen toiveet. Se sopii erinomaisesti omatoimisen rakentajan budjettiin.

  Kun haluat rakentaa tai rakennuttaa omakotitalosi pääasiassa itse, valitse lähtökohdaksi sopiva talomalli ja talopaketin toimitussisältö. Hirrestä rakentaen talon runko nousee nopeasti, ja pääset viimeistelemään rakennusprojektin sinulle sopivassa aikataulussa ja haluamallasi tavalla.

  Honka Harju 860.jpg

  Hirsitalopaketti on helppo ja varma valinta: tarvittaessa autamme löytämään budjettiisi ja tontillesi parhaiten sopivan talomallin. Mallistotaloa voidaan myös muokata juuri sinulle ja tontillesi sopivaksi. Toteutustavasta päätät sinä: toimitamme haluamasi toimitussisällön siten ja silloin kun haluat: materiaalipakettina tai sovittuun valmiusasteeseen pystytettynä.

  Kosteutta tasaava massiivipuurakenne varmistaa talon rakenteellisen kestävyyden sekä sisäilman hyvän laadun. Rakentamasi koti on sijoitus, jonka käyttöarvo säilyy sukupolvelta toiselle. Keräämämme vuosikymmenien kokemus hirsirakentamisesta ja sen kehittämisestä on nyt sinun käytettävissäsi!

  Honka Omakotirakentajan opas

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: