2/5 - Terveellinen hirsikoti
sopivalla budjetilla

  2. Kodikas hirsitalo kohtuuhinnalla

  Kustannustehokas talo voi olla yksilöllinen. Sinun toiveesi, tonttisi ja budjettisi ovat uuden kotisi suunnittelun lähtökohdat. Suunnittelun pohjaksi valittu talomalli vaikuttaa olennaisesti rakentamisen kustannuksiin: talon tyypillä ja yksityiskohdilla (kuten rakenteilla ja materiaalivalinnoilla) on huomattavasti suurempi vaikutus rakentamisen kokonaiskustannuksiin kuin esimerkiksi talon koolla.  Voit siis saada tarvitsemasi tilat niukemmallakin kokonaisbudjetilla.

  Suunnittelemme kotisi niin, että tiedät jo päätöstä tehdessäsi mitä sen toteuttaminen kaiken kaikkiaan maksaa. Autamme löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun ja toimitussisällön, joka mahdollistaa rakennusprojektisi toteutumista haluamassasi aikataulussa.

  Lehmuskuja-1krs-1.jpg

  Valitse suunnittelun lähtökohdaksi sopiva talomalli 

  1. Honka omakotitalomallit

  Hongan omakotitalomallistosta löydät sopivia vaihtoehtoja erilaisiin asumisen tarpeisiin ja ympäristöihin. Rakensitpa tavanomaiselle kaupunkitontille tai avarampaan ympäristöön, muokkaamme sopivinta mallia tarvittaessa niin, että se istuu sinun makuusi, budjettiisi, tontillesi rakennuskaavan määräykset täyttäen.

  Ideoi ja kokeile itse Hongan Ideointityökalun avulla, minkälainen talomalli ja pohjaratkaisu sopii sinun perheellesi ja budjetillesi!

  Tutustu myös Hongan Suunnittelupalveluun - sen kustannukset hyvitetään talokaupan yhteydessä.

  Tässä muutamia esimerkkejä:

   

  Lehmuskuja: 
  Lehmuskuja
  1 kerroksinen (pdf)

  Lounatuuli:
  Lounatuuli
  2 kerroksinen (pdf)

   
  Soul:
   
  Soul
  2 kerroksinen


  Leivo:
  Leivo
  1 kerroksinen

   
  Blues:
   
  lues
  2kerroksinen

   
  Rumba:

  Rumba
  2 kerroksinen

   
  Tähkä:
   
  Tähkä
  1 kerroksinen

   
  Cello:

  Cello
  1 kerroksinen

   

  2. Valitse sopiva toimitussisältö

  Hirrestä rakentaminen on nopeaa ja tehokasta. Sopivin toimitussisältö riippuu rakentamistavastasi. Useimmiten nopein tapa päästä uuteen kotiin on käyttää apuna Hongan rakennuspalvelua. Honka noudattaa Suomen Pientaloteollisuuden (PTT) suositusten mukaisia toimitussisältöjä.

  Laajimman toimitussisällön Honka-talopaketeissa on tarvittavat rautakauppatavarat mukana, joten sinun tarvitse käyttää aikaa niiden hankkimiseen. Voit ostaa talosi myös esimerkiksi vesikattoon tai pelkkään runkoon asti pystytettynä ja jatkaa rakentamista itse. Toteutamme halutessasi myös perustusten asennuksen.

  Useimmat omakotitalomallit voidaan toimittaa myös muuttovalmiina.

  Hirsitalon ideointityökalu

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: