2/5 - Rakenna itse talopaketti
sinulle sopivalla tavalla

  2. Rakenna hirsikoti kuten sinä haluat


  Sinä tiedät parhaiten, minkälainen talonrakentaja olet. Siksi autamme löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivan omakotitalomallin ja toimitussisällön, joka helpottaa rakennusprojektisi toteutumista haluamassasi aikataulussa.

  Kustannustehokas omakotitalotoimitus perustuu hyvin suunniteltuun talomalliin, josta valitaan perheesi odotuksiin ja tonttisi mahdollisuuksiin parhaiten sopiva versio. Näitä valmiiksi suunniteltuja versioita on valittavanasi jo tuhansia.

  Lehmuskuja-1krs-1.jpg

  Valitse perheellesi sopivin valmistalomalli ja toimitussisältö

  1. Honka omakotitalomallit

  Hongan omakotitalomallistossa on toimivia vaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja ympäristöihin: tehokkaasta tilankäytöstä avarampaan, luonnonläheisestä ympäristöstä kaupunkikaavaan sopivaan sekä perinteisestä hirsirakennuksesta katu-uskottavaan kaupunkityyliin.

  Ideoi ja kokeile itse, minkälainen talomalli ja pohjaratkaisu sopii sinun perheellesi ja budjetillesi! Käytä apuna Hongan ideointityökalua tai tutustu mallistoon lataamalla esite.

   

  Voit myös keskustella Hongan asiantuntevan myyjän kanssa - hän auttaa sinua valitsemaan toiveitasi vastaavan talomallin ja siitä budjettiisi ja tontillesi sopivan version. 

  2. Toimitussisällöt

  Hirrestä rakentaminen on nopeaa ja tehokasta. Sinulle sopivin toimitussisältö riippuu rakentamistavastasi. Voit rakentaa tai rakennuttaa talosi kokonaan itse tai käyttää sopivissa kohdin apuna Hongan asennuspalveluita.

   

  Honka noudattaa Suomen Pientaloteollisuuden (PTT) suositusten mukaisia toimitussisältöjä. Laajimman toimitussisällön Honka-talopaketeissa on tarvittavat rautakauppatavarat mukana, joten sinun tarvitse käyttää aikaa niiden hankkimiseen.

   

  Voit ostaa talosi myös esimerkiksi vesikattoon tai pelkkään runkoon asti pystytettynä ja jatkaa rakentamista itse. Toteutamme halutessasi myös perustusten asennuksen.

  Honka Rakentamispalvelu

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: