3/5 - Terveellinen hirsikoti
sopivalla budjetilla

  3. Turvallista luonnon teknologiaa

  Suomalaisesta massiivimännystä rakennettu koti kestää aikaa ja elämää. Nykyaikainen hirsirakenne on tiivis, mutta luonnonmukaisesti hengittävä. Rakennuksen kosteustasapaino ja sisäilman laatu pysyvät miellyttävinä. Puu lisää tutkitusti myös hyvinvointia kehon ja mielen stressioireita alentamalla. 

  Kustannustehokkaasti rakennettavan talotyypin lisäksi voit vaikuttaa uuden kotisi kokonaiskustannuksiin valitsemalla sopivimman hirsityypin.  Hirsivalinnasta riippumatta talosi runko nousee nopeasti, ja saat Hongalta tarvitsemasi tuen rakentamisvaiheen läpiviemiseen.

  Honka Myrskytuuli ulkokuva

  1. Hirsivaihtoehdot

  Uusi kotisi rakennetaan valinnoistasi riippuen painumattomasta Honka Fusion -hirrestä tai kestävästä Honka lamellihirrestä. Kaikki hirret valmistetaan Keski-Suomessa suomalaisesta PEFC-sertifioidusta männystä.


  Painumaton Honka Fusion on ainutlaatuinen massiivipuurakenne, joka on tutkitusti kosteusturvallinen, hengittävä, tiivis ja energiatehokas. Se mahdollistaa talollesi kaupunkikaavaan sopivan modernin ulkoasun ja halutessasi myös erilaisten pintamateriaalien käytön. 

  Yhdessä painumattoman hirren kanssa sopivan ns. nollanurkan ansiosta voidaan rakentaa aito hirsitalo, jonka ulkoseinä muistuttaa vaakapaneloitua seinää ilman perinteiselle hirsitalolle tyypillistä ristinurkkaa. Moderni ulkoasu sopii erityisen hyvin kaupunkimaisemaan.

  Honka Lamellihirret pitävät myös hyvin muotonsa, sillä ne on valmistettu useammasta massiivipuulamellista liimaamalla. Käyttämämme liima säilyttää puun luonnollisen hengittävyyden. Jos valitset lamellihirren, hirsiseinän luonnollinen painuminen otetaan huomioon rakennusvaiheessa niin, että rakenteet toimivat moitteettomasti.

  Honka-Myrskytuuli-keittio-ruokatilat.jpg

  2. Toimitussisältö


  Hongan omakotitalopakettien toimitussisältö vastaa alan yleisiä PTT:n määrittelemiä toimitussisältöjä. Käytännössä perinteisen talopakettitoimituksen sisältö vaihtelee valitusta toimitussisällöstä riippuen niin, että se vastaa 20-40 % talon valmiusasteesta. Muuttovalmiin talon valmiusaste on vastaavasti 80 %.

   

  Honka-Fieno-ulkokuva.jpg

  3. Talopaketin rakentaminen - viisi askelta omaan kotiin

  Totetuneita omakotiunelmia

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: