3/5 - Rakenna itse talopaketti
sinulle sopivalla tavalla

  3. Toimivaa hirsiteknologiaa

  Suomalaisesta massiivimännystä rakennettu koti kestää aikaa ja elämää. Nykyaikainen hirsirakenne on tiivis, mutta luonnonmukaisesti hengittävä. Rakennuksen kosteustasapaino ja sisäilman laatu pysyvät miellyttävinä. Puu lisää tutkitusti myös hyvinvointia kehon ja mielen stressioireita alentamalla. 

  Tutustu hirsivaihtoehtoihin ja turvallisiin rakennusteknisiin ratkaisuihin ja mieti mikä toimitussisältö sopii parhaiten tarkoituksiisi. Kokeneelle rakentajalle rakentamisen prosessi on tuttu, mutta tarvittaessa autamme sinua rakentamisen vaiheiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

  Honka Myrskytuuli ulkokuva

  1. Hirsivaihtoehdot

  Hongan omakotitalot rakennetaan mallista riippuen painumattomasta Honka Fusion -hirrestä tai kestävästä Honka lamellihirrestä. Kaikki hirret valmistetaan Keski-Suomessa suomalaisesta PEFC-sertifioidusta männystä.


  Painumaton Honka Fusion on ainutlaatuinen massiivipuurakenne, jonka rakenne on tutkitusti kosteusturvallinen, hengittävä, tiivis ja energiatehokas. Se mahdollistaa kaupunkikaavaan sopivan ulkoasun ja jopa erilaisten pintamateriaalien käytön.


  Honka Lamellihirret pitävät myös hyvin muotonsa, sillä ne on valmistettu useammasta massiivipuulamellista liimaamalla. Käyttämämme liima säilyttää puun luonnollisen hengittävyyden.

   

  Kaupunkiympäristöön sopivan ns. nollanurkan ansiosta painumattomasta hirrestä voidaan rakentaa aito hirsitalo, jonka ulkoseinä muistuttaa vaakapaneloitua seinää ilman perinteiselle hirsitalolle tyypillistä ristinurkkaa.

   

  Honka-Myrskytuuli-keittio-ruokatilat.jpg

  2. Toimitussisältö


  Hongan omakotitalopakettien toimitussisältö vastaa alan yleisiä PTT:n määrittelemiä toimitussisältöjä. Käytännössä perinteisen talopakettitoimituksen sisältö vaihtelee valitusta toimitussisällöstä riippuen niin, että se vastaa 20-40 % talon valmiusasteesta. Muuttovalmiin talon valmiusaste on vastaavasti 80 %.

   

  Honka-Fieno-ulkokuva.jpg

  3. Talopaketin toteutustapa - viisi askelta omaan kotiin

  Honka hirret

  SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN: